Vanatoare in Romania

 
Vă rugăm să vă logaţi sau să vă înregistraţi.Autor Subiect: Prezentare dtdpuu  (Citit de 682 ori)

Offline dtdpuu

  • Membru important
  • Mesaje postate: 557
  • Karma: +0/-0
Prezentare dtdpuu
« : Iunie 25, 2014, 09:48:00 a.m. »
Salut la toti colegii!

Trec si eu pe la Receptie chiar daca am ajuns mai tirziu (prima mea postare aici a fost in Martie 2009). Scuze de intirziere, dar mai bine intirziat decit deloc.

Sint Cristian si originar, sint din Transilvania, Bistrita mai precis. Pentru un vampir nu sint prea batrin, am 45 de ani. Sint casatorit....din nou  999, si am o pushtoaica. De o vreme am ajuns in Texas, dar am poposit in Canada, inainte de a pleaca din Cluj. Parintii mei au vrut sa devin medic, dar pentru ca am fost lenes am devenit inginer. Mai precis inginer electronist dar toata cariera mea am lucrat ca si Software Architect. Pentru cei care nu stiu, un Software Architect in cadrul unui proiect, e un fel de "brishca elvetiana si un lipici" intre cerinte si solutii, intre management si ingineri, intre marketing si tehnic, intre echipele de hardware si software, etc.

De regula ma atrag hobby-urile care au un melanj de tehnologie, activitate fizica si aventura. Vinatoarea le are pe toate trei. De-a lungul timpului au mai fost si altele (masini, schi, etc.) dar dupa ce s-a nascut pushtoaica am ramas la un hobby mai ne-periculos, vinatoarea. Nimeni la mine in familie nu a vinat, eu nu am vinat in Romania (dar in armata m-au atras armele si am citit to ce se putea de ele), nimeni nu mi-a insuflat pasiunea pentru vinatoare sau trageri . Asadar nu am pareri preconcepute, si incerc sa abordez totul simplu,  practic, si cit pot de metodic pentru ca sint un neofit. Respect opinia celor care inteleg vinatoarea altfel, a celor pentru care vinatoarea e mai traditionala si cu ritualuri. Atunci cind sint intre ei, ma bucur cu ei si incerc sa "tin portul casei".

Am mai multe carabine si pistoale (atit revolvere cit si semiautomate) si fiecare din ele are un scop. Majoritatea carabinelor mele sint de precizie si nu scriu de ele pentru ca le-am descris pe forum. De asemenea incarc propria munite pentru precizie (daca face sens pentru arma respectiva) dar sa nu ma spuneti la nimeni in Ro ca acolo nu e voie. Sint pasionat de tragerile la distanta "rezonabila pentru calibru" si de precizia PRACTICA. Adica de precizia pe care o poti avea in teren prin mijloace ad-hoc sau echipamente care le poti duce cu tine (bipod, suporti etc.).   

Vinatoare mea ideala inca nu am facut-o dar sper cumva sa o fac la anul (am sperat anul acesta dar nu se poate). Vinatoare ideala ar fi o aventura si trofeul ar conta mai putin. Ar fi o aventura de doua saptamini cu prieteni,  mers pe munte pe jos sau cu calul sau cu barca, dormit afara, facut foc si mincat din traista, cautat urme, dibuit, si in final un foc la 500m cu 7 mm Magnum.  Vinatoare mea ideala ar fi la o capra neagra sau o capra montana de inaltimi. Deocamdata nu visez la Africa, nu visez la urs, sau la nimic foarte exotic.

Am venit aici pe forum pentru ca am invatat atit de la prieteni cit si de la "adversari" (nu cred sa am dushmani aici dar cine stie) si le multzumesc deopotriva. In proces, am cunoscut aici personal o serie de prieteni si chiar daca ne vedem mai rar, sper ca legatura sa ramina pentru ca astazi distanta e din ce in ce mai irelevanta. Am ramas pe forum, pentru prieteni, disczutii tehnice, de vinatoare, impresii si "fair play". Ca orice comunitate nu e perfecta dar are "seva" si asta e important.


Si pentru ca nu stiu ce sa mai scriu fara sa ma intind prea mult o sa pun o poza:


Nota: Eu sint cel cu arma in spate nu cel cu coditza  0444

CristianC
   
« Ultima Modificare: Iunie 27, 2014, 04:20:17 a.m. de dtdpuu »

 

SMF spam blocked by CleanTalk
SMF 2.0.15 | SMF © 2016, Simple Machines
Simple Audio Video Embedder
Simple Audio Video Embedder

ModernDark64 design by BlocWeb