Eu as avea intrebari si o cerinta.
Cu ce momeala i-ai prins?? Poti pune marca si model linistit. In ce perioada a anului? Cum i-ai preparat? Poti deschide un topic cu retete de preparate din peste linistit!
Ce alti pesti mai aveti pe acolo si cat e un permis pt. un nonresident?
Cerinta: mai baga poze, multe, multe!!!
Uita-te te rog la a 3a si a 4a poza si o sa vezi pe lanseta cu ce i-am prins.Banala lingurita,piscot,argintie,28g(variaza intre 12 si 34g functie de cat de adanca si de repede este apa,daca vrei amanunte iti mai dau).Bineinteles ca mai exista milioane de 'bibelouri' pe care le poti cumpara dar 95% din pesti cu asta sunt prinsi.
Ii afum iar daca vrei reteta ,fara probleme.
Pesti in apa dulce avem
somon,pastrav curcubeu si browndeasemenea mai sunt si anghile in nr foarte mare,foarte putin crap si b iban
In ocean lista este interminabila dar de pe mal poti prinde cateva specii de rechini,cod,baracuda,pisici de mare........
Permisul pt cetateni/rezidenti si orice alti membri ai speciei umane indiferent din ce colt al planetei provin este acelasi ,cca 60 euro/an/persoana.Pt toata familia(2 adulti+copii sub 14 ani) este vreo 70.Asta este numai pt pastravi si somoni la restul nu iti trebuie permis.Permisul iti acopera 95% din taram,mai e o zona(in care pescuitul este la fel ca peste tot)in care iti trebuie permis separat
in ceea ce priveste cerinta,YES SYR!,doar sa dau de ele pt ca am un pic de harmalaie prin laptop si cd uri
daca nu te-am lamurit cu ceva,mai intreaba